تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵
کد خبر : 4856

رئیس دانشگاه‌ علوم‌پزشکی جیرفت در نشست خبری عنوان کرد:

احداث بیمارستانی برای “فاریاب و بلوک” در مرحله پیگیری/ ارائه خدمات بهداشت و درمان تابع نظام سطح بندی است/ راه اندازی بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب و عروق به زودی در جیرفت

احداث بیمارستانی برای “فاریاب و بلوک” در مرحله پیگیری/ ارائه خدمات بهداشت و درمان تابع نظام سطح بندی است/ راه اندازی بخش آنژیوگرافی و جراحی قلب و عروق به زودی در جیرفت
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: یکی از دغدغه های مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی جیرفت توزیع عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی است که امسال نیز با همکاری معاونان دانشگاه در جهت ارتقای کیفیت خدمات سلامت در منطقه جنوب کرمان تلاش خواهیم کرد.

نشست خبری رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی جیرفت و معاونان‌این مجموعه برگزار شد.

به گزارش میراث هلیل، امروز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه‌ نشست خبری علی اصغر خیرخواه رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی جیرعت و خبرنگاران جنوب کرمان در جیرفت برگزار شد.

خیرخواه در این مراسم با بیان بخشی از عملکرد دانشگاه علوم‌پزشکی جیرفت، یکی از دغدغه های مجموعه دانشگاه علوم‌پزشکی جیرفت را توزیع عادلانه خدمات بهداشتی و درمانی عنوان کرد و گفت: امسال نیز با همکاری معاونان دانشگاه در جهت ارتقای کیفیت خدمات سلامت در منطقه جنوب کرمان تلاش خواهیم کرد.

ارائه خدمات‌ تابع نظام سطح بندی است

وی افزود: بحث پزشک خانواده و نظام‌ ارجاع اولویت این دانشگاه می باشد و هدف ما تکمیل سطح یک در کلیه مراکز بهداشتی در هشت شهرستان  و در سطح دو گسترش تخت‌های بیمارستانی و همچنین در سطح سه، ارائه خدمات تخصصی بهداشتی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با ببان اینکه کمبودهایی نیز در این زمینه وجود دارد اما نظام‌ سطح بندی را باید بپذیریم، گفت: شهرها و جمعیت ها در سطح بندی در نظر گرفته‌می شود. هر چند در حوزه بهداشت و درمان با حضور خیرین کمبودها را رفع کردیم که بصورت مقطعی و کوتاه مدت خدمات ارائه می دهند اما مداوما تابع نظام سطح بندی است.

خیرخواه با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی بر اساس سطح بندی افزود: در نظام سطح بندی بر اساس جمعیت شهرها خدمات ارائه می شود بعنوان مثال در شهرستان فاریاب عدم ساخت بیمارستان تابع نظام سطح بندی بر اساس شاخص جمعیتی است.

وی گفت: برای جبران‌این کمبود در آن‌ منطقه و رعایت سطح بندی، تجمیع شاخص جمعیتی شهرستان فاریاب و شهر بلوک و احداث بیمارستان در نقطه  ای مابین این دو شهر از راهکارهایی است که در حد پیشنهاد است و پروسه طولانی برای اجرایی شدن دارد و البته راهکار افزایش تخت های بیمارستانی در این منطقه است.

جذب بالغ بر ۲۸۰ پرستار در جنوب کرمان انجام می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در ادامه با اشاره به کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان جنوب کرمان گفت:این مشکل خاص جنوب کرمان‌نیست بلکه در همه کشور کمبود نیروی انسانی در سطح دو وجود دارد که دغدغه وزارت بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در پایان‌اردیبهشت ماه آزمون استخدامی ۲۵ هزار نفری حوزه بهداشت و درمان برگزار می شود و جذب ۱۲ هزار نفر پرستار در کشور انجام می شود که جنوب کرمان هم در این جذب سهمیه خوبی دارد و بالغ بر ۲۸۰ پرستار از این طریق جذب می کند.

وی گفت: با توجه به  اینکه سال گذشته به دلیل حادثه شهادت رئیس جمهور، پیگیری آزمون‌استخدامی به سرانجام‌نرسید و برگزار هم‌ تشد اما امسال در پایان‌اردیبهشت ماه آزمون استخدامی ۲۵ هزار نفری حوزه بهداشت و درمان برگزار می شود و جذب ۱۲ هزار نفر پرستار در کشور انجام می شود که جنوب کرمان هم در این جذب سهمیه خوبی دارد و بالغ بر ۲۸۰ پرستار از این طریق جذب می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در خصوص وضعیت نامناسب آمبولانس ها در جنوب کرمان عنوان کرد: متاسفانه در جنوب کرمان با کمبود آمبولانس و فرسودگی این ناوگان روبرو هستیم که در روزهای آینده آمبولانس هایی به جنوب کرمان اختصاص می یابد

خیرخواه در خصوص وضعیت نامناسب آمبولانس ها در جنوب کرمان عنوان کرد: متاسفانه در جنوب کرمان با کمبود آمبولانس و فرسودگی این ناوگان روبرو هستیم که در روزهای آینده آمبولانس هایی به جنوب کرمان اختصاص می یابد.

وی همچنین با بیان‌اینکه از کمک‌خیرین‌ برای نوسازی ناوگان آمبولانس استقبال می کنیم، افزود: هر خیری در حوزه تامین آمبولانس ورود کند از پرداخت هزینه های گمرک معاف می شود و با کمترین هزینه از خارج می تواند آمبولانس وارد کشور کند.

خیرخواه در بخش دبگری از سخنانش از نصب دستگاه آنژیوگرافی و جراحی قلب و عروق در جیرفت خبر داد که به زودی در جیرفت اجرایی می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در ادامه به وضعیت نامناسب زیرساخت‌ها و کمبود تخت‌های فوق تخصصی نوزادان اشاره کرد و گفت: تنها یک فوق تخصص نوزادان در بخش مراقبت های ویزه نوزادان( nicu) داریم که نشان دهنده کمبود یا نبود زیرساخت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عنوان کرد: شاخص تعداد نیروی انسانی به تخت های nicu را در استان ۱/۴  است در حالی که در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۰/۶ است

خیرخواه میانگین شاخص تعداد نیروی انسانی به تخت های nicu را در استان ۱/۴ عنوان کرد در حالی که در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۰/۶ است و این فاصله زیادی با میانگین استانی است که این مساله در تعداد پزشکان فوق تخصص نیز مشهود است. وی اظهار امیدواری کرد با برنامه‌ریزی برای ایجاد بخش NICU در کهنوج و افزایش تخت‌های بیمارستانی نوزادان، بخشی از این مشکلات مرتفع شود.

به گزارش میراث هلیل، رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی در پایان تاکید کرد: تا روزی که ماموریت داشته باشم سرباز نظام‌سلامت هستم و این‌آرامش را هم‌دارم که پیش وجدانم‌از عملکرد خود راضی هستم زیرا در حد توان خود در این حوزه فعالیت کرده ام.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

تصاویر