در راستای توجه به تغذیه سالم در جامعه خصوصا در بین دانش آموزان؛
جشنواره غذای های محلی و سنتی در دبستان دخترانه غیر انتفاعی فدک جیرفت برگزار شد

به گزارش میراث هلیل، هر چند امروزه با ورود گسترده فستفودها و دیگر غذاهای آماده، نگرانیهایی جهت سلامتی دانش آموزان احساس میشود اما برنامههای جذاب و مفیدی نیز در مسیر ترویج تغذیه سالم در گوشه و کنار ایران عزیز، بویژه مدارس برگزار میگردد.
طبخ غذا و آشپزی همواره بخش مهمی از فرهنگ ایرانیان را تشکیل داده است.
در کمتر فرهنگی شاهد هستیم که مانند ما ایرانیها برای هر مناسبتی، از عید نوروز و شب یلدا گرفته تا ایام محرم و رمضان و… غذای مخصوص آن ایام را طبخ و تهیه کنند.
بدون تردید نکته بسیار مهم این موضوع، تهیه غذای سالم و در نتیجه، تغذیه مناسب در راستای تندرستی و صحت و سلامتی افراد جامعه است.
توجه به غذاهای سنتی و محلی مناطق یکی از راهکارهای اصلی احیاء این آیین ها و همچنین تلاش در راستای تغذیه سالم برای کودکان و خانواده است.
در همین راستا جشنواره غذای محلی و سنتی در “مدرسه دخترانه غیر انتفاعی فدک”جیرفت برگزار شد و مورد بازدید، معاون فرماندار و برخی از مدیران آموزش و پرورش شهرستان جیرفت قرار گرفت.
هدف اصلی این جشنواره ترویج فرهنگ صحیح تغذیه سالم در بین جامعه خصوصا دانش آموزان بود.
از دیگر بخش های جذاب جشنواره میتوان اجرای موسیقی محلی، پخت نان و غذاهای محلی و حضور پرشور دانش آموزان و همچنین دکوراسیون زیبا و خلاقانه دستاندرکاران برگزاری مراسم اشاره کرد.
امید است با ادامه چنین برنامههای آموزندهای، بیش از پیش، موضوع تغذیه سالم برای دانشآموزان و والدین بازآموزی شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰